Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A lányok és a fizika

 A kísérlet lényege annyi, hogy egy üvegben kis tüzet kell gyújtani, az üveg szájára tenni a főtt tojást és az égés következtében keletkező szívóhatás beszippantja a tojást az üvegbe. A portugál lányok felkészültek és a felvétel elején elmondják, élnek - halnak a fizikáért....Hogy a fizika szórakoztató, az biztos...ha nem is mindig a kísérletezőknek....:-)

8 Tovább

A panda baby mászni tanul

Szenzációs felvételt hozott nyilvánosságra a Smithonian National Zoo a kis panda, Bei Bei első fára mászási kísérletéről. Dícséretes a kispanda igyekezete és megható, ahogyan a mama, Mei Xiang segíteni igyekszik nekik . Nézd meg, aranyos felvétel....

5 Tovább

Melyik irányba megy a busz ?

 A gyerekek azonnal megmondják, a felnőttek általában bénáznak a válasszal....


 Ha öt másodperc alatt sem sikerült eldöntened, akkor nézz végig alaposan minden részletet ! Célszerű közben valamilyen hasonló arckifejezést használni...

 Nagyon egyszerű a megoldás, a gyerekek azonnal rávágják.

Nem látjuk a sofőrt...

Nem látjuk a kormányt..........

Nem látunk semmi különöset.....

De...........

Ne görgesd lejjebb, gondolkodj még....

Mert ugye......

Nem látunk ajtókat sem....Miért ?  Mert a másik oldalon vannak.

Ha viszont ott vannak, akkor a busz csak balra mehet, hiszen az ajtók mindig a jobboldalon vannak.....

/ Nem ér, hogy Japán meg Anglia meg Ausztrália....eddig sem jutott eszedbe !, nem ?/

5 Tovább

Újra vízre száll a Titanic

 Ha nem is az eredeti, de egy nagyon pontos mása, amely 2018-ban indul majd első útjára, de nem Southampton és New York között, hanem Kínából Dubaiba.

Titanic II

 A Titanic II felépítésének tervét Clive Palmer ausztrál milliárdos, a Blue Star Line nevű cég tulajdonosa jelentette be, aki elmondta azt is, hogy a Titanic II csak néhány apró részletben különbözik majd az 1912-ben szerencsétlenül járt eredetitől.

Clive Palmer

 A hajó  törzse négy méterrel szélesebb lesz, mint az 1902-es Titanicé, felszerelik minden modern biztonsági berendezéssel és hegesztik, nem pedig szegecselik a lemezeit. A navigációs berendezései és a radarja olyan lesz, mint amilyet egy 21. századi hajótól elvárhatunk, mondta Palmer. Még a belső tér elrendezése is és külön kiemelte, hogy megépítik az ikonikus lépcsőt is, amelyet szinte mindenki ismer, aki már hallott a Titanicról.

A lépcső

 A Titanic II 270 méter hosszú és 53 méter magas és 44 000 tonna súlyú hajó lesz. Az utasok itt is választhatmak majd az első-, másod- és harmadosztály között, ahogyan az az eredeti Titanicon is volt, összesen 840 kabinban. lesz a hajón egy törökfürdő, egy uszoda és  fitnesztermek is.

 A jót a Kínai állami tulajdonú CSC Jingling építi majd meg, talán ezért is indul majd innen első utjára a Titanic II. palmernek nem ez az első kísérlete a hajó megépítésére, de a 2012-es kezdeményezés kudarca után most optimista és bízik benne, hogy két év múlva már a vízen haladó Titanic II- ről integethet a kameráknak.

 Ilyen volt az eredeti

8 Tovább

 A 90-es évek divatkatasztrófái

Csak legyen minden színes és harsány

Kertésznadrág

Magasított talpú cipők

Színes szemüveglencsék

Kreppelt haj

Farmeranyagból  készült ruhák

Baby-G órák

Cumigyüjtemény

Dupla konty

Hálós poló

Hülye sapkák

Plüss hátizsák

Top

Spagetti pánt

Süni frizura

Színes make-up

Szögesdrót tattoo


Csavart haj

Tattoo lánc

0 Tovább

torrente

blogavatar

Meg lesz oldva.Bármi.

Utolsó kommentek