Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A jó kutyák... szörföznek

 Általában minden szentnek maga felé hajlik a keze és minden sport vagy hivatás képviselőjének is az  szokott eszébe jutni, hogy amit tud és praktizál, biztosan jó valami egészen másra is. Chris de Aboitiz , mint tandemszörf világbajnok ezt a szubjektív elvet valósította meg, amikor szenvedélyét összhangba hozta a kutyák szeretetével. Mi más - mondta de Aboitiz -  mint éppen a szörf lenne a legalkalmasabb arra, hogy a kutyák fegyelmet tanuljanak. Szép képek, így tél vége felé minden ideológia nélkül is.

4 Tovább

Meglepi a szoláriumban

  Nem biztos, hogy másodszor is idemennél....De hogy nem felejtenéd el soha, az biztos....:-) Végül is a szoli működik...ameddig akarod...:-)

2 Tovább

Akkor mi is a végeredmény ?


 Tulajdonképpen könnyű a feladat, hiszen csak nézni kell, hogy egy gyümölcsfajta menyibe kerül, kicsit osztani és szorozni, kivonni  és máris megvan a végeredmény.

 Nem olyan nehéz az egész, hiszen ha három alma 30, akkor egy alma minden bizonnyal 10...forint, euró vagy bármi.

 De mi az utolsó sor végösszege ?

Kiszámoltad ?

Akkor itt mond el ,kérlek.....mennyi is ?

...Lejjebb megvan a megoldás , de tényleg csak akkor nézd meg, ha biztos vagy a saját számodban !

Igen ,itt lent lesz a megoldás....

..ami nem más, mint 14.

Hogy miért ?  Mert ha jól megnézed, az utolsó sorban nem négy, hanem csak három banán van. Így jön ki a szám.

 De hiszen biztosan Te is észrevetted.

37 Tovább

Leteremtette a hívőket a pápa

 Méghozzá a mexikói körútja során, amikor a lelkes hívők majdnem fellökték. A pápa, mint minden normális ember, jől felháborodott a hívők fegyelmezetlenségén és finoman szólva jól letolta őket. Így talán még soha nem láttad a pápát:


 Ha van időd, nézd meg ezt a videót is a kis oroszlánról, amelyik a kaukázusi Dagesztánban 50 kisbirkával él együtt és a gazda szerint nagyon jól kijönnek egymással. Mása hat hónapos és imád játszani, mondja a gazda.

Kínában rengeteg hó esett és csúsznak az utak.

2 Tovább

Rabló vs. számológép

Gyakran előfordul, hogy alkalmi rablókat sikerül lerázni és dolgavégezetlenül távoznak. De ami ebben az orosz üzletben történt, az valószínűleg egyedi. Az eladónő ugyanis a veszéllyel nem foglalkozva előbb pofonvágta a fegyveres rablót majd jól fejbeverte a kézi számológépével. Az így helyretett , valószínűleg kezdő rabló a sikertelen kísérlet után rendet csinált, majd saját elhatározásból megvárta a rendőrséget....-:-)

2 Tovább

torrente

blogavatar

Meg lesz oldva.Bármi.

Utolsó kommentek