Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legelső szelfibotja

 Nem máshol, mint Cseszlovákiában készült 1969-ben. Pontosabban a világ első szelfije egy szelfibottal. A jelenet a "Megöltem Einstein" c. filmben látható és nagyon pontosan megjósolta, milyen is lesz  a szelfibot. A kép pedig már 47 éve is színes volt.

2 Tovább

Tökéletes munkát végeztek !

A feladat csak annyi lett volna, hogy kicsit nagyobbá tegyék a bejáratot. Nem egy bonyolult feladat, pár mozdulat a géppel és már meg is van. Még jó, hogy felvették, mert a végét biztosan nem hinnéd el.

8 Tovább

Így változtak a bombanők a filmvásznon

 Száz év nagy idő, elég nagy ahhoz, hogy legalább tíz évenként változzon a jó nőkrl kialakított elképzelés is. Egy nő, tíz jelmez egy évszázad. Érdekes metamorfózisok.

2 Tovább

Szerinted hol a kerítés ?

 Ma  ez a felvétel foglalkoztatja a Netet. Szerinted hol az őz, a kerítés előtt vagy a kerítés mögött ? Esetleg félig kilóg belőle  ?

Nem könnyű megmondani, három millió ember már vitatkozik róla.....

6 Tovább

Robban az elektromos cigi

 Nem a legjobb helyen tárolta elektromos cigarettáját a felvételen látható amerikai férfi. Éppen vásárolni készült, amikor berobbant nadrágja zsebében. Elég kellemetlenül is végződhetett volna, de a végén a poroltó mindent renbe tett. Egy biztos: az e-cigi is káros az egészségre.

0 Tovább

torrente

blogavatar

Meg lesz oldva.Bármi.

Utolsó kommentek